Naslovnica arrow Događanja 20 Kolovoz 2018
English Croatian Czech German Russian
Slučajna slika
Glavni Izbornik
Naslovnica
O nama
Impressum
Monografija DVD-a
Vatrogasni dom
Vozila i oprema
Povijest vatrogastva
- - - - - - -
Događanja
Preventiva
Vatrogasni svijet
Vatrene korner
- - - - - - -
Tražilica
Galerija slika
Knjiga dojmova
Web linkovi
Pitanja
Natjecanje 2006
Oglasnik test
Album
Login
Tko je online
Gostiju online: 7
Danas:2890
Jučer:3612
Tjedan:2890
Ukupno:1035893
Prijatelji
Vatrogasni portal 
Osnovna škola Jastrebarsko 
DVD Desno Trebarjevo 
DVD Bregana 
DVD Mladost KS 
Jeste li znali
Ukoliko plin počne izlaziti pod tlakom iz plinske boce i zapali se, ne trebate se bojati jer zbog građe boce neće doći do eksplozije. Nemojte pokušavati ugasiti plamen a da niste zatvorili dovod plina jer će plin i dalje istjecati u prostoriju.Zaštitite ruke i tijelo i zatvorite ventil na boci.Nakon toga je iznesite na otvoreni prostor i ohladite vodom. Zovite vatrogasce
 
Tražilica
Događanja
Društvo je u 2005. godini ostvarilo 157 intervencija i operativno stručnih akcija, 109 vježbi, 31 radnu akciju, 60 dana dežurstva na priobalju što iznosi 357 operativno stručnih aktivosti, a dodamo li tome 11 sjednica Upravnog odbora, 4 sjednice Nadzornog odbora, 12 sjednica Zapovjedništva, Skupštinu Društva, prisustvovanje proslavama i Skupštinama drugih Društava, crkvene, te ostale aktivnosti dolazimo do brojke od više od 400 aktivnosti. Kako godina ima 365 dana vidimo da imamo u prosjeku više od jedne vatrogasne aktivnosti dnevno.

Najaktivniji vatrogasci u 2005. godini bili su:

  • Igor Medvedovski,
  • Josip Lacković,
  • Mario Jalšovec,
  • Igor Malešić,
  • Damir Lacković,
  • Stjepko Perlić,
  • Ivica Lampert,
  • Dražen Lovreček
  • Franjo Vučina.

 Također treba pohvaliti članove čija aktivnost i rad nisu mjerljivi brojem aktivnosti već satima slobodnog vremena utrošenog na posao koji obavljaju (predsjednik Stjepan Preprotić, tajnik Nevenko Penić-Ivanko, blagajnik Damir Major, naš dostavljač Stjepan Jurković, članovi Upravnog i Nadzornog odbora, te Zapovjedništva).

 Isto tako treba pohvaliti ostale članove koji su se odazivali na aktivnosti Društva, jer je danas teško naći ljude koji svoje slobodno vrijeme nakon naporna rada daju na dobrovoljnoj osnovi u humanitarne svrhe. I na kraju najviše pohvaljujemo djecu i mladež koji imaju volje i strpljenja uspješno sudjelovati u vatrogasnim aktivnostima dajući puno, a dobivajući manje nego što zaslužuju.

Intervencije
Vježbe i natjecanja
Ostala događanjaup      up
Na vrh

© 2018 Dobrovoljno vatrogasno društvo Jastrebarsko
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.