Naslovnica arrow Vatrogasna tehnika arrow 5. kup Pavao Ivanec 18 Listopad 2018
English Croatian Czech German Russian
Glavni Izbornik
Naslovnica
O nama
Impressum
Monografija DVD-a
Vatrogasni dom
Vozila i oprema
Povijest vatrogastva
- - - - - - -
Dogaanja
Preventiva
Vatrogasni svijet
Vatrene korner
- - - - - - -
Trailica
Galerija slika
Knjiga dojmova
Web linkovi
Pitanja
Natjecanje 2006
Oglasnik test
Album
Login
Tko je online
Danas:3106
Juer:4554
Tjedan:16618
Ukupno:1222136
Prijatelji
Vatrogasni portal 
Osnovna kola Jastrebarsko 
DVD Desno Trebarjevo 
DVD Bregana 
DVD Mladost KS 
5. kup Pavao Ivanec Ispis E-mail
Ponedjeljak, 04 Rujan 2006

SVETA NEDELJA - 5.kup Pavao Ivanec koji organizira DVD Sveta Nedelja tradicionalno prati lijepo vrijeme.Tako je i ovaj puta po predivnom sunanom danu nakon intoniranja dravne i vatrogasne himne predsjednik društva Marijo Švigir pozdravio sve prisutne ekipe te ispratio delegaciju društva koja je zajedno sa obitelji Ivanec odnjela vijenac i svijeu na grob pokojnog Pavla Ivanca, a gradonaelnica dr.Ines Balint je proglasila 5.Kup otvorenim uz elju za što bolje ostvarenim rezultatima.

 
 Na sportskom terenu u Brezju nastupile su 18 ekipa muških (pogledaj slike):Bijela Gorica, Bregana, Otok Samoborski, Jalševec Breški, Strmec 1, Molvice, Paukovec, Virje, Galgovo, Volavje, Rakitje, Zagradci, Rude, Stupnik 2, Strmec 2, Dubravica,Stupnik 1, i Zapreši te 4 ekipe cura (pogledaj slike): Jalševec Breški, Odranski Obre, Dragonoec i Molvice.Zaslueno u muškoj kategoriji naslov pobjednika kupa odnosi ekipa DVD Bijela Gorica koja osvaja prvo mjesto rezultatom 32,40, drugo mjesto pripalo je DVD Bregani rezultatom 37,20 dok su trei bili deki iz Otoka pored Samobora rezultatom 39,50.
U enskoj konkurenciji prve su bile cure iz Jalševca Breškog inae pobjednice kupa HVZ-a u kategoriji ene A rezultatom 40,40, drugo mjesto osvojile su cure iz Odranske Obrei rezultatom 41,30 a tree su bile cure iz Dragonošca koje su napravile rezultat 50,10.
Od ekipa iz naše Zajednice nastupili su Rakiani koji su ostvarili rezultat 48,90 i zauzeli 12.mjesto te Strmani koji su sa Prvom ekipom napravili rezultat 44,50 te zauzeli 5.mjesto i Druga ekipa koja je ostvarila rezultat od 72,80 i osvojila 15.mjesto.
Po prvi puta na ovom kupu nastupile su ekipe Virja iz koprivniko-krievake upanije, Otoka samoborskog, Paukovca i susjednog Stupnika. Upravo na kraju ovog natjecanja ugodnu atmosferu je napravila ekipa Stupnika 2 ili kako smo ga mi potiho nazvali ušpajz ekipa jer je bila sastavljena iz 6 razliitih društava i bila je mješovitog karaktera te osvojila izvrsno 14.mjesto te je ujedno pao i prvi dogovor oko nastavka nastupanja takve vrste ekipe koja bi odvjebala iz gušta bez nekakvog imperativa.
Svi prisutni mogli su se zabaviti uz ve udomaeni bend ZONA. Vidimo se dogodine. Ups! Zaboravil sam pozdraviti suce na elu sa gospodinom Nikolom Hrvaiem na besprijekorno odraenom poslu.

Posjeta: 6049

Komentirajte prvi

Pisanje komentara je dostupno samo registriranim korisnicima.

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.6
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 
« Prethodna   Sljedea »


up      up
Na vrh

© 2018 Dobrovoljno vatrogasno društvo Jastrebarsko
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.