Naslovnica arrow Dogaanja arrow Ostala dogaanja arrow Na setu sa Richardom Gereom 24 Veljaa 2018
English Croatian Czech German Russian
Sluajna slika
Glavni Izbornik
Naslovnica
O nama
Impressum
Monografija DVD-a
Vatrogasni dom
Vozila i oprema
Povijest vatrogastva
- - - - - - -
Dogaanja
Preventiva
Vatrogasni svijet
Vatrene korner
- - - - - - -
Trailica
Galerija slika
Knjiga dojmova
Web linkovi
Pitanja
Natjecanje 2006
Oglasnik test
Album
Login
Tko je online
Danas:680
Juer:2910
Tjedan:11458
Ukupno:516823
Prijatelji
Vatrogasni portal 
Osnovna kola Jastrebarsko 
DVD Desno Trebarjevo 
DVD Bregana 
DVD Mladost KS 
Jeste li znali
U stabilnoj plinskoj instalaciji nalazi se pod tlakom uglavnom zemni plin koji je laki od zraka i prilikom nekontroliranog izlaenja odlazi u gornje dijelove prostorija. Plin propan - butan tei je od zraka, te u sluaju isputanja ispunjava prostore od poda prema vrhu.
 
Trailica
Na setu sa Richardom Gereom Ispis E-mail
Igor Medvedovski   
etvrtak, 05 Listopad 2006
thumb_clapboard-thumb

udno ali istinito. Vatrogasci iz Jastrebarskog  29. i 30. rujna sudjelovali  su zajedno s kolegama  iz Svete Klare na snimanju filma "praznici u Bosni"

 
Tako je naša pratea cisterna u filmu sa Richardom Gereom doivjela filmski slavu pod stare dane.  
Naime naš dio posla bio je stvoriti kišu u šumi i tako smo mi lijepo okupali ekipu na elu sa glavnim glumcem. Ujedno to je bilo jedno novo iskustvo.
Na izrazito brdovitom terenu ostvarili smo relejnu dobavu vode od vozila Jaske do vozila Sv. Klare te dalje do ureaja za raspršivanje i stvaranje kiše stoga je stalno bilo potrebno voditii brigu o jaini pritiska.
U subotu smo na setu bili sami ali sa hrpom problema. Prvo smo ujutro usred brda ostali  bez zraka u koionom sustavo što smo riješili ubrzo i na licu mjesta. No tada poinju problemi s diferencijalom... Da ne bi propalo snimanje razvlaimo cijevnu prugu duljine cca.380 m. s visinskom razlikom od nekih 15 m.
Vjerovali ili ne stvar je funkcionirala,nijedna cijev nije pukla i pumpa se nije grijala.
Poslije smo uspjeli spusti cisternu niz brdo, no diferencijal emo trebati zamijeniti. Ovom prilikom molimo kolege vatrogasce ako netko zna za povoljan diferencijal da nam se javi. Vozilo je 84 god. Tam 170 T14.
Unaprijed hvala.
Snimanje u šumi

Posjeta: 4033

Komentari (6)
1. 10-10-2006 12:41
 
Veeeliki pozdrav!!!
Jo jedan pozdrav cjelokupnoj ekipi, koju smo jue sreli, kao i onima sa kojima emo se tek sresti. Neobino mi je drago da sam bio u Jaski vraajui dug to nisam u ovih 35 godina djelovanja prvi put bio na nekom dravnom (republikom) natjecanju i to eto ba kod Vas. Vidjeli smo cisternu i mislim da to nije ono to ja imam, ali ako ne rijeite problem javite se! 
Drago mi je da podravate prijedlog, a takoer bit u obradovan vaim dolaskom u Katela 
Pozdrav do itanja!  
Gost
 
Ova email adresa je zatiena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuili Javascript
2. 10-10-2006 12:01
 
Ranger
Ranger kaj tio misli da bi Acivi proao kroz jasku da da ne popijemo vipo ? E, pa nemogue. Sreli smo se, popriali i potpuno sam in! 
 
to se tie komentara Pozivam posjetitelje da to vie komentiraju nae sadraje, bez obzira bili komentari pozitivni ili negativni. Ljudi imaju pravo a svoje miljenje a komentari svoju teinu.(naravno, iskljuivo potpisani). Nepotpisane ili krivopotpisane provokacije slue za dobru zabavu, a ne briui takove komentare pokazujemo koliko nam je obraz ist!
Gost
 
Ova email adresa je zatiena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuili Javascript
3. 10-10-2006 11:48
 
Autorizacija pisanja komentara
Hvala na pozdravima Rangeru. :) A glede gornjih komentara i slinih komentara kojih se moe nai na ovim stranicama: svatko onaj tko voli DVD Jasku, nikad ne bi blatio nae Drutvo ovakvim ili slinim komentarima. Ne kaem da u naem Drutvu nema problema i da nema stvari koje treba popraviti, ali za to postoji neko drugo mjesto. Ove stranice slue naem Drutvu za prezentaciju rada i informiranje javnosti, a ne za osobne obraune pojedinaca ovakvim ili slinim komentarima. Stranice su na hrvatskoj razini meu najboljima, ako ne i najbolje u kategoriji vatrogastva. Umjesto da svojim pisanjem i djelovanjem promiemo dobrobit vatrogasne djelatnosti, humanosti i dobroinstva, mi ovakvim komentarima naruavamo teko steeni ugled. Jo jednom u ponoviti: ako postoje problemi, sazovite sastanak Upravnog odbora ili, izvanrednu skuptinu Drutva i rjeite problem. Tko potuje i voli svoje Drutvo, ovakve komentare nee pisati..
Gost
 
Damir
4. 10-10-2006 04:31
 
VZG SvetaNedelja NEWS
Pozdrav prijateljima u Jastrebarskom, pogotovo Damiru i Brqu i dozvolite da Vas obavijestim kako je pokrenuta inicijativa oko okupljanja vatrogasnih blogera, te ureivaa vatrogasnih internetskih stranica .Ako ste zainteresirana za tu ideju predlaem da odete na stranicu DVD Mladost Katela i date svoj glas ili prijedlog oko toga.
Gost
 
5. 09-10-2006 11:27
 
Odgovor
Kolega, kad ve pokuava blatiti svoje lanove, nemoj nas barem pokuavati posvaditi sa prijateljskim drutvom DVD Gomilica predstavljajui se kao oni! :zzz :zzz :zzz :zzz :zzz :zzz :zzz
Gost
 
prikan
6. 09-10-2006 02:53
 
Odgovor
to samo odabrana ekipa slui novce, sramota!!!!
Gost
 
Ova email adresa je zatiena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuili Javascript

Pisanje komentara je dostupno samo registriranim korisnicima.

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.6
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 
« Prethodna   Sljedea »


up      up
Na vrh

© 2018 Dobrovoljno vatrogasno društvo Jastrebarsko
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.