Naslovnica arrow Vatrogasna tehnika arrow Informatički seminar VZZŽ u Fažani 19 Listopad 2018
English Croatian Czech German Russian
Glavni Izbornik
Naslovnica
O nama
Impressum
Monografija DVD-a
Vatrogasni dom
Vozila i oprema
Povijest vatrogastva
- - - - - - -
Događanja
Preventiva
Vatrogasni svijet
Vatrene korner
- - - - - - -
Tražilica
Galerija slika
Knjiga dojmova
Web linkovi
Pitanja
Natjecanje 2006
Oglasnik test
Album
Login
Tko je online
Danas:1914
Jučer:4441
Tjedan:19867
Ukupno:1225385
Prijatelji
Vatrogasni portal 
Osnovna škola Jastrebarsko 
DVD Desno Trebarjevo 
DVD Bregana 
DVD Mladost KS 
Informatički seminar VZZŽ u Fažani Ispis E-mail
Goran Batušić - Brq   
Ponedjeljak, 23 Listopad 2006
thumb_fazana

Na skupu vatrogasaca zagrebačke županije koji se održao od 20-22.listopada u hotelu Levant u Peroju pokraj Fažane održano je predavanje na temu "Informatizacija u vatrogastvu".

 
Kroz predavanja gospode dipl.ing.Denisa Terzića iz GIT Varaždin te Ivice Sikra iz HVZ-a gdje smo upoznati sa programom pomoću kojeg bi se napravila internet baza podataka vatrogasaca iz cijele Hrvatske.To znači da bi pomoću šifre svaki vatrogasac mogao pomoću pretraživanja dobiti uvid o svakom članu pojedinog društva, a samo jedna osoba u Zajednici imala bi šifru pomoću koje bi se mogli ažurirati podaci o vatrogascu ili organizaciji u toj Zajednici.

 
Tokom predavanja bilo je mnogo upita i sugestija oko ovog programa a među boljima je prijedlog da za upis vatrogasca u bazu podataka moraju bit zadovoljena tri uvjeta : ime - prezime - broj članske iskaznice pomoću koje bi se izbjeglo malverziranje članova i njihovih podataka.. Vjerujem da ćemo o ovom programu koji je po meni jako dobro zamišljen uskoro još čuti i pisati .

 

Osim predavanja sudionici ovog skupa iskoristili su subotu za obilazak brodom Brijunskog arhipelaga,zapadne strane Istarskog poluotoka,obilazak Rovinja te ručak na brodu. Vjerujem da će mnogi podijeliti sa mnom mišljenje kako će ovaj izlet ostati u sjećanju.Nedjelja je bila predviđena za obilazak kampa mladeži u Fažani gdje smo upoznati sa povješću ovog kampa,njegovom funkcioniranju te planovima koje ima VZZŽ.

 
Prema već ranijem planu i programu putovanja krenuli smo prema Rijeci gdje smo posjetili MG Rijeka te se upoznali sa njihovim programom i osobno se uvjerili u pojedine faze izgradnje ili nadogradnje vozila.Na kraju nas je naš domačin počastio svečanim ručkom u konobi Bajta te mu se ovim putem zahvaljujemo na dobrodošlici.Nadam se da su neki iskoristili ovaj posjet i u poslovne svrhe.

 
Iz VZG Sveta Nedelja predavanju su bili nazočni Zapovjednik Nevenko Čižmešija i Tajnik Damir Marenić. Na kraju bih se zahvalio i gospodinu Ivici Sikri iz HVZ-a koji mi je otkrio da svako jutro uz kavu pročita i stranice nas blogera.Zahvala i predsjedniku Stjepanu Ptićeku te tajniku Josipu Novoselu na dobro isplaniranom programu puta .pogledaj slike

 
Iz VZG Jastrebarsko seminaru su prisustvovali zapovjednik VZG-a Vedran Boričević kao predstavnik VZG-a te  Josip Novosel, tajnik i dozapovjednik VZZŽ u funkciji organizatora seminara

 
piše Ranger


 
Izvor:
 
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
 
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
 
 

Posjeta: 12290

Komentirajte prvi

Pisanje komentara je dostupno samo registriranim korisnicima.

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.6
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 
« Prethodna   Sljedeća »


up      up
Na vrh

© 2018 Dobrovoljno vatrogasno društvo Jastrebarsko
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.