Naslovnica arrow Vatrogasna tehnika arrow Informatiki seminar VZZ u Faani 21 Sijeanj 2018
English Croatian Czech German Russian
Glavni Izbornik
Naslovnica
O nama
Impressum
Monografija DVD-a
Vatrogasni dom
Vozila i oprema
Povijest vatrogastva
- - - - - - -
Dogaanja
Preventiva
Vatrogasni svijet
Vatrene korner
- - - - - - -
Trailica
Galerija slika
Knjiga dojmova
Web linkovi
Pitanja
Natjecanje 2006
Oglasnik test
Album
Login
Tko je online
Danas:244
Juer:248
Tjedan:2393
Ukupno:3128647
Prijatelji
Vatrogasni portal 
Osnovna kola Jastrebarsko 
DVD Desno Trebarjevo 
DVD Bregana 
DVD Mladost KS 
Informatiki seminar VZZ u Faani Ispis E-mail
Goran Batui - Brq   
Ponedjeljak, 23 Listopad 2006
thumb_fazana

Na skupu vatrogasaca zagrebake upanije koji se odrao od 20-22.listopada u hotelu Levant u Peroju pokraj Faane odrano je predavanje na temu "Informatizacija u vatrogastvu".

 
Kroz predavanja gospode dipl.ing.Denisa Terzia iz GIT Varadin te Ivice Sikra iz HVZ-a gdje smo upoznati sa programom pomou kojeg bi se napravila internet baza podataka vatrogasaca iz cijele Hrvatske.To znai da bi pomou šifre svaki vatrogasac mogao pomou pretraivanja dobiti uvid o svakom lanu pojedinog društva, a samo jedna osoba u Zajednici imala bi šifru pomou koje bi se mogli aurirati podaci o vatrogascu ili organizaciji u toj Zajednici.

 
Tokom predavanja bilo je mnogo upita i sugestija oko ovog programa a meu boljima je prijedlog da za upis vatrogasca u bazu podataka moraju bit zadovoljena tri uvjeta : ime - prezime - broj lanske iskaznice pomou koje bi se izbjeglo malverziranje lanova i njihovih podataka.. Vjerujem da emo o ovom programu koji je po meni jako dobro zamišljen uskoro još uti i pisati .

 

Osim predavanja sudionici ovog skupa iskoristili su subotu za obilazak brodom Brijunskog arhipelaga,zapadne strane Istarskog poluotoka,obilazak Rovinja te ruak na brodu. Vjerujem da e mnogi podijeliti sa mnom mišljenje kako e ovaj izlet ostati u sjeanju.Nedjelja je bila predviena za obilazak kampa mladei u Faani gdje smo upoznati sa povješu ovog kampa,njegovom funkcioniranju te planovima koje ima VZZ.

 
Prema ve ranijem planu i programu putovanja krenuli smo prema Rijeci gdje smo posjetili MG Rijeka te se upoznali sa njihovim programom i osobno se uvjerili u pojedine faze izgradnje ili nadogradnje vozila.Na kraju nas je naš domain poastio sveanim rukom u konobi Bajta te mu se ovim putem zahvaljujemo na dobrodošlici.Nadam se da su neki iskoristili ovaj posjet i u poslovne svrhe.

 
Iz VZG Sveta Nedelja predavanju su bili nazoni Zapovjednik Nevenko imešija i Tajnik Damir Mareni. Na kraju bih se zahvalio i gospodinu Ivici Sikri iz HVZ-a koji mi je otkrio da svako jutro uz kavu proita i stranice nas blogera.Zahvala i predsjedniku Stjepanu Ptieku te tajniku Josipu Novoselu na dobro isplaniranom programu puta .pogledaj slike

 
Iz VZG Jastrebarsko seminaru su prisustvovali zapovjednik VZG-a Vedran Borievi kao predstavnik VZG-a te  Josip Novosel, tajnik i dozapovjednik VZZ u funkciji organizatora seminara

 
piše Ranger


 
Izvor:
 
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
 
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
 
 

Posjeta: 11730

Komentirajte prvi

Pisanje komentara je dostupno samo registriranim korisnicima.

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.6
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 
« Prethodna   Sljedea »


up      up
Na vrh

© 2018 Dobrovoljno vatrogasno društvo Jastrebarsko
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.