Naslovnica arrow Vatrogasni svijet arrow DVD Sveta Nedelja postala B postrojba 17 Prosinac 2017
English Croatian Czech German Russian
Glavni Izbornik
Naslovnica
O nama
Impressum
Monografija DVD-a
Vatrogasni dom
Vozila i oprema
Povijest vatrogastva
- - - - - - -
Dogaanja
Preventiva
Vatrogasni svijet
Vatrene korner
- - - - - - -
Trailica
Galerija slika
Knjiga dojmova
Web linkovi
Pitanja
Natjecanje 2006
Oglasnik test
Album
Login
Tko je online
Gostiju online: 8
Danas:309
Juer:252
Tjedan:2670
Ukupno:3110673
Prijatelji
Vatrogasni portal 
Osnovna kola Jastrebarsko 
DVD Desno Trebarjevo 
DVD Bregana 
DVD Mladost KS 
DVD Sveta Nedelja postala B postrojba Ispis E-mail
Goran Batui - Brq   
Nedjelja, 14 Sijeanj 2007
Novo vozilo DVD-a Kerestinec

Na sastavku predsjedništva VZG Sveta Nedelja koji je odran 13. sijenja 2007. godine raspravaljalo se o aktualnim pitanjima u toj vatrogasnoj zajednici a DVD Sveta Nedelja postala društvo B kategorije.

 
Na sastanku predsjedništva VZG-a Sveta Nedelja razmatrane su aktualne teme .Prva i glavna toka bila je financiranje redovne djelatnosti društava u 2007.godini. Kao što se i oekivalo ,diskusija je bila na razini prijašnjih sa dosta argumentiranja svojih stavova i ne popuštanja u svojim prijedlozima. Na kraju je dogovoreno da su za DVD Sveta Nedelju kao „B“ postrojbu predviena sredstva u visini 125.000 kuna dok za DVD Rakitje , Kerestinec i Strmec predviena sredstva budu 85.000 kuna.
Jedna od bitnijih toaka bila je i osiguranje fašnika i ostalih priredbi na podruju grada Svete Nedelje. Jednoglasno su se svi sloili da vatrogasci ubudue nee davati Fiziko Tehniku zaštitu nego samo vatrogasnu tj.osiguranje pirotehnikih sredstava. Društvima je ostavljena mogunost da sami dogovore sa maskiranim povorkama da li e ih pratiti ili ne u njihovom dolasku i odlasku.
Što se tie operativnog dijela ,dogovoren je model odravanja pokaznih vjebi kojih ove godine mora biti više nego prijašnjih. Nakon dolaska vozila u DVD Strmec svako društvo je spremno samostalno izvesti vjebu i u stvarnoj situaciji odraditi zadatak.
Na ovom sastanku dogovoreni su i termini odravanja redovitih godišnjih skupština te delegati VZG-a na tim skupštinama.DVD Strmec ima godišnju skupštinu 03.veljae sa poetkom u 18 sati u Društvenom domu gdje e ujedno biti i posveenje pristiglog navalnog vozila. Delegati na toj Skupštini su Damir Mareni i Robert Matijašec. DVD Kerestinec odrat e svoju skupštinu 17.veljae u 18 sati u restoranu Dvojka u Kerestincu. Delegati su Ivica Petravi i Damir Mareni. DVD Rakitje e svoju skupštinu odrat 24.veljae sa poetkom u 19 sati u Društvenom domu a delegati su Marijo Švigir i Drago Franceti . Termin odravanja skupštine DVD Sveta Nedelja utvrdit e se naknadno a delegati su Ivan lekovi i Ivica Petravi.
Zapovjednik imešija izvjestio predsjedništvo o prošlom sastanku radne skupine gradova Samobor i Sveta Nedelja oko ustrojstva javne vatrogasne postrojbe. Marijo Švigir je traio da se preispita cjenik usluga koji je proanaliziran ,koregiran i kao takav bit e predan gradskom poglavarstvu na potpis.
Na ovom sastanku odlueno je da umjesto DVD Kerestinec koja je to do sada bila za „B“ postrojbu se postavlja DVD Sveta Nedelja .Predsjednik Škari dogovorit e termin sastanka gradonaelnice sa delegacijom VZG-a o aktualnim temama.

 
Izvor:

Posjeta: 15380

Komentirajte prvi

Pisanje komentara je dostupno samo registriranim korisnicima.

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.6
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 
« Prethodna   Sljedea »


up      up
Na vrh

© 2017 Dobrovoljno vatrogasno društvo Jastrebarsko
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.