Naslovnica arrow Vatrogasni svijet arrow DVD Sveta Nedelja postala B postrojba 24 Veljača 2018
English Croatian Czech German Russian
Glavni Izbornik
Naslovnica
O nama
Impressum
Monografija DVD-a
Vatrogasni dom
Vozila i oprema
Povijest vatrogastva
- - - - - - -
Događanja
Preventiva
Vatrogasni svijet
Vatrene korner
- - - - - - -
Tražilica
Galerija slika
Knjiga dojmova
Web linkovi
Pitanja
Natjecanje 2006
Oglasnik test
Album
Login
Tko je online
Gostiju online: 3
Danas:1010
Jučer:2910
Tjedan:11788
Ukupno:517153
Prijatelji
Vatrogasni portal 
Osnovna škola Jastrebarsko 
DVD Desno Trebarjevo 
DVD Bregana 
DVD Mladost KS 
DVD Sveta Nedelja postala B postrojba Ispis E-mail
Goran Batušić - Brq   
Nedjelja, 14 Siječanj 2007
Novo vozilo DVD-a Kerestinec

Na sastavku predsjedništva VZG Sveta Nedelja koji je održan 13. siječnja 2007. godine raspravaljalo se o aktualnim pitanjima u toj vatrogasnoj zajednici a DVD Sveta Nedelja postala društvo B kategorije.

 
Na sastanku predsjedništva VZG-a Sveta Nedelja razmatrane su aktualne teme .Prva i glavna točka bila je financiranje redovne djelatnosti društava u 2007.godini. Kao što se i očekivalo ,diskusija je bila na razini prijašnjih sa dosta argumentiranja svojih stavova i ne popuštanja u svojim prijedlozima. Na kraju je dogovoreno da su za DVD Sveta Nedelju kao „B“ postrojbu predviđena sredstva u visini 125.000 kuna dok za DVD Rakitje , Kerestinec i Strmec predviđena sredstva budu 85.000 kuna.
Jedna od bitnijih točaka bila je i osiguranje fašnika i ostalih priredbi na području grada Svete Nedelje. Jednoglasno su se svi složili da vatrogasci ubuduće neče davati Fizičko Tehničku zaštitu nego samo vatrogasnu tj.osiguranje pirotehničkih sredstava. Društvima je ostavljena mogučnost da sami dogovore sa maskiranim povorkama da li će ih pratiti ili ne u njihovom dolasku i odlasku.
Što se tiče operativnog dijela ,dogovoren je model održavanja pokaznih vježbi kojih ove godine mora biti više nego prijašnjih. Nakon dolaska vozila u DVD Strmec svako društvo je spremno samostalno izvesti vježbu i u stvarnoj situaciji odraditi zadatak.
Na ovom sastanku dogovoreni su i termini održavanja redovitih godišnjih skupština te delegati VZG-a na tim skupštinama.DVD Strmec ima godišnju skupštinu 03.veljače sa početkom u 18 sati u Društvenom domu gdje će ujedno biti i posvečenje pristiglog navalnog vozila. Delegati na toj Skupštini su Damir Marenić i Robert Matijašec. DVD Kerestinec održat će svoju skupštinu 17.veljače u 18 sati u restoranu Dvojka u Kerestincu. Delegati su Ivica Petravić i Damir Marenić. DVD Rakitje će svoju skupštinu održat 24.veljače sa početkom u 19 sati u Društvenom domu a delegati su Marijo Švigir i Drago Francetić . Termin održavanja skupštine DVD Sveta Nedelja utvrdit će se naknadno a delegati su Ivan Čleković i Ivica Petravić.
Zapovjednik Čižmešija izvjestio predsjedništvo o prošlom sastanku radne skupine gradova Samobor i Sveta Nedelja oko ustrojstva javne vatrogasne postrojbe. Marijo Švigir je tražio da se preispita cjenik usluga koji je proanaliziran ,koregiran i kao takav bit će predan gradskom poglavarstvu na potpis.
Na ovom sastanku odlučeno je da umjesto DVD Kerestinec koja je to do sada bila za „B“ postrojbu se postavlja DVD Sveta Nedelja .Predsjednik Škarić dogovorit će termin sastanka gradonačelnice sa delegacijom VZG-a o aktualnim temama.

 
Izvor:

Posjeta: 15628

Komentirajte prvi

Pisanje komentara je dostupno samo registriranim korisnicima.

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.6
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 
« Prethodna   Sljedeća »


up      up
Na vrh

© 2018 Dobrovoljno vatrogasno društvo Jastrebarsko
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.